НовиниЧеркащина"Мамо, я потрапив у аварію": у Черкасах шахраї виманили...

"Мамо, я потрапив у аварію": у Черкасах шахраї виманили у пенсіонерів заощадження

-

- Advertisment -

Стара шахрайська схема знову в ділі. Середодня 1 вересня в Черкасах злочинці виманили у родини пенсіонерів суттєву суму грошей, буцім, на рятівну операцію для їхнього 39-річного сина. Той, мовляв, потрапив до страшної ДТП й зламав хребта. Користуючись довірливістю стареньких, шахраї забрали всі їхні заощадження. Про інцидент vikka.ua повідомили родичі постраждалих.

77-річна Анастасія Павлівна розповідає: кілька разів один із синів попереджав про таких шахраїв, наказував не йняти віри нікому, а, якщо й станеться таке, одразу телефонувати йому й уточнювати. Проте всі синові настанови забулись, коли об 11-й ранку на домашній телефон зателефонували невідомі й повідомили: її молодший втрапив у халепу. Внаслідок автомобільної аварії той отримав перелом шийного хребця і потребує негайної операції, інакше – залишиться прикутим до ліжка.

"Потім передали слухавку "синові", і він якимось змученим голосом повідомив мені, що потрібна величезна сума, інакше його не почнуть оперувати. Сказав, що зараз пришле товариша і йому дати гроші, –  бідкається старенька. – Називали імена сина, невістки, тому я й не запідозрила обману. Поки, наготувавши гроші ми чекали того "друга", знову зателефонували. Цього разу вже лікар, довго диктував мені список препаратів, який я маю передати тому хлопчині, аби він те все в аптеці купив. Передзвонювали кілька разів, підганяли".

Однак, і цього шахраям видалось замало: отримавши гроші раз, вирішили витягувати до останнього. Знову дзвінок: не вистачає на операцію. Знову товариш прийшов. Таким чином, старенькі винесли зловмиснику всі заощадження, які збирали понад десяток років. Усього – кілька тисяч "зелених", які родина відкладала на протезування тазостегнового суглоба 75-річному чоловіку. Однак жінка каже, найголовніше, що син насправді живий і здоровий.

Саме він, коли дізнався про все, викликав на місце поліцейських.

Як повідомляв сайт vikka.ua, аферисти знаходять українців і розводять їх онлайн.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x