додому Новини Малюнки черкаських дітей прикрасять резиденцію Святого Миколая у столиці

Малюнки черкаських дітей прикрасять резиденцію Святого Миколая у столиці

0

Конкурс дитячого малюнка відбудеться у Черкасах в межах доброчинного фестивалю "Дива Святого Миколая", організованого Громадянським рухом "За процвітання Черкащини", пише "ГромЧе".

Частина новорічних малюнків презентують у Черкасах під час фестивалю "Дива Святого Миколая" 19-21 грудня, а решта поїде до столиці, щоб представити область на всеукраїнському конкурсі "Зимові барви новорічних свят".

Для участі у конкурсі запрошують дітей віком від 6 років. Розміри малюнків, що візьмуть участь у конкурсі, мають відповідати форматам А3 та А2. Кінцевий термін прийому робіт – 15 грудня.

Доброчинний фестиваль "Дива Святого Миколая" відбудеться у Черкасах 19-20 грудня. Атмосферу свята створюватимуть численні ярмарки, виступи дитячих колективів, місцевих вокалістів.

Відібрані експертами найкращі дитячі малюнки прикрасять резиденцію Святого Миколая в Києві.

– Усі роботи, що надійдуть на адресу конкурсу, будуть виставлятися протягом зимових свят у резиденції Святого Миколая, що на території Національного заповідника "Софія Київська". Крім того, ми плануємо і тематичну виставку у одному із столичних музеїв, – говорить координатор всеукраїнського конкурсу Надія Тутенко. – Переможці конкурсу отримають цікаві подарунки напередодні новорічних свят.

Надсилати малюнки слід за адресою: м. Черкаси, бульвар Шевченка, 352 з приміткою на конверті "Конкурс малюнка". Кожен малюнок має супроводжувати два екземпляри заповненої анкети. Один з екземплярів потрібно прикріпити на зворотній бік творчої роботи, інший – вкласти у конверт. Скачати анкету можна ТУТ.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version