НовиниМалюнки черкаських дітей прикрасять резиденцію Святого Миколая у столиці

Малюнки черкаських дітей прикрасять резиденцію Святого Миколая у столиці

-

- Advertisment -

Конкурс дитячого малюнка відбудеться у Черкасах в межах доброчинного фестивалю "Дива Святого Миколая", організованого Громадянським рухом "За процвітання Черкащини", пише "ГромЧе".

Частина новорічних малюнків презентують у Черкасах під час фестивалю "Дива Святого Миколая" 19-21 грудня, а решта поїде до столиці, щоб представити область на всеукраїнському конкурсі "Зимові барви новорічних свят".

Для участі у конкурсі запрошують дітей віком від 6 років. Розміри малюнків, що візьмуть участь у конкурсі, мають відповідати форматам А3 та А2. Кінцевий термін прийому робіт – 15 грудня.

Доброчинний фестиваль "Дива Святого Миколая" відбудеться у Черкасах 19-20 грудня. Атмосферу свята створюватимуть численні ярмарки, виступи дитячих колективів, місцевих вокалістів.

Відібрані експертами найкращі дитячі малюнки прикрасять резиденцію Святого Миколая в Києві.

– Усі роботи, що надійдуть на адресу конкурсу, будуть виставлятися протягом зимових свят у резиденції Святого Миколая, що на території Національного заповідника "Софія Київська". Крім того, ми плануємо і тематичну виставку у одному із столичних музеїв, – говорить координатор всеукраїнського конкурсу Надія Тутенко. – Переможці конкурсу отримають цікаві подарунки напередодні новорічних свят.

Надсилати малюнки слід за адресою: м. Черкаси, бульвар Шевченка, 352 з приміткою на конверті "Конкурс малюнка". Кожен малюнок має супроводжувати два екземпляри заповненої анкети. Один з екземплярів потрібно прикріпити на зворотній бік творчої роботи, інший – вкласти у конверт. Скачати анкету можна ТУТ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Пік арктичного вторгнення на Черкащині минув: очікується поступове потепління

Вісь висотної холодної улоговини зміщається на схід, а це значить пік арктичного вторгнення на Черкащині минув. Про це повідомляє...

Смілянина засудили до п’яти років ув’язнення за збут гранат

Жителя Сміли позбавили волі на п’ять років за незаконний збут гранат, які він намагався продати за тисячу гривень. Про...

Цікаве:

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x