НовиниМаленьких черкащан розважатимуть на фестивалі "Мрії збуваються" (анонс)

Маленьких черкащан розважатимуть на фестивалі "Мрії збуваються" (анонс)

-

- Advertisment -

1-2 червня у Черкасах відбудеться мистецький фестиваль "Мрії збуваються", приурочений до Дня захисту дітей. Він розпочнеться о 15:00 у колишньому кінотеатрі "Салют".

Як інформують організатори фесту, на дітей та підлітків чекають близько 100 цікавих заходів, серед яких – творчі майстерні, конкурси, кінопокази,флешмоби, ігри,показові виступи з бойових мистецтв, літературні читання, майстер-класи зі швидкочитання, риторики та акторської вправності, експериментальна арт-зона, фотоконкурси тощо.

Також під час фестивалю проводитимуться благодійні аукціони та акція "Добрі речі". Організатори заходу пропонують черкасцям приносити непотрібні, але придатні до ужитку речі,одяг та іграшки, які потім будуть передані у дитячі будинки та інтернати області.

На дітей чекатимуть приємні сюрпризи: 1 червня відбудеться шалена пінна дискотека для усіх охочих. Родзинкою другого фестивального дня стане концерт за участю черкаських виконавців і відомих черкаських гуртів: "Ля Бунч", "Сонце в кишені", "MiaPorta".

Захід проходить за підтримки мерії міста Черкаси, ЧММО "Станиця Черкаси Пласту-НСОУ", ГО "Книжковий маестро", Дитячого фонду України Черкаського обласного відділення та багатьох інших небайдужих місцевих організацій та активістів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x