додому Новини Черкащина Маленьких черкасців запрошують на святкування Тижня дитячого читання

Маленьких черкасців запрошують на святкування Тижня дитячого читання

0

У Черкасах відбудеться святкування Тижня дитячого читання та ювілею від дня створення обласної бібліотеки для дітей. Про це повідомляє прес-служба бібліотеки.

Так, 19 березня о 12 годині в Черкаській обласній філармонії на всеукраїнському рівні відбудеться урочисте відкриття Тижня дитячого читання. Окрім цього, заплановане святкування 75-річного ювілею від дня створення Черкаської обласної бібліотеки для дітей.

Під час свята у фойє філармонії будуть працювати локації від письменників та видавців, а на сцені відбудеться коротка розповідь про досягнення та багатства книгозбірні. Також будуть присутні шановані гості. Присутні зможуть долучитися до карколомних пригод космічних чарівників та помандрувати в часі. Професійні артисти та аматори підготували розкішні концертні номери, присвячені літературним світам письменників Черкащини, в театралізованій музичній казці. Вхід на захід буде вільний.

"Відкриття лише дасть старт калейдоскопу захопливих заходів, які цілий тиждень чекатимуть на учасників уже безпосередньо в бібліотеці", − повідомляють організатори свята.

 

Як повідомляв сайт vikka.ua, золотонісці вшанували пам'ять Тараса Шевченка.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version