додому Новини Черкащина Маленький черкащанин потребує невідкладної допомоги, щоб вдруге побороти рак (Фото)

Маленький черкащанин потребує невідкладної допомоги, щоб вдруге побороти рак (Фото)

0

Після подолання раку печінки у маленького Богдана Корпуса із Канева виявили пухлину головного мозку.

Про це повідомила сестра хлопчика Анна Сорокіна.

"Декілька днів тому мій братик, Корпус Богданчик, почав скаржитися на сильний головний біль. Уночі 3 серпня його забрала "швидка", оскільки стан хлопчика значно погіршився. Вже наступного дня Богданчика транспортували до Черкаської обласної дитячої лікарні у відділення реанімації. Після дослідження МРТ голови лікарі озвучили вирок – пухлина головного мозку", – повідомила у соцмережі дівчина.

Шанс на життя і надію на одужання Богданчику дали. Дитину транспортували до Києва в інститут нейрохірургії ім. академіка А. П. Ромоданова на негайне оперування. Стан дитини тяжкий, на рахунку кожна хвилина його життя. Подальше лікування хлопчика надто дороговартісне і батькам не під силу, оскільки усі попередньо зібрані кошти були використані на лікування раку печінки впродовж 2019-2020 рр.

"Звертаємося до усіх небайдужих допомогти Богданчику одужати! Одного разу він зумів побороти страшну хворобу лише завдяки нашій спільній допомозі і підтримці! Є надія, що зможе одужати знову!", – додала у дописі Анна Сорокіна.

Реквізити мами Богданчика: 4149 4991 2653 7032 (Приватбанк), Корпус Катерина Іванівна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, родина із Черкас, у якої днями згорів будинок, потребує допомоги.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version