НовиниЧеркасиМаленькі черкасці передали подарунки бійцям на передову

Маленькі черкасці передали подарунки бійцям на передову

-

- Advertisment -

Більше 700 кілограмів печива приготували колективи закладів дошкільної освіти для бійців на передову. Про це повідомляють у Черкаській міській раді. 

У коробках – духмяне свіже печиво, розписані пряники, дитячі малюнки, обереги та щирі листи для наших захисників. Вихованці дитячих садків міста разом із батьками та вихователями працювали кілька тижнів поспіль, готуючи подарунки. Їх передадуть на передову через волонтерів.

«У день святого Миколая Чудотворця всі заслуговують на приємні сюрпризи. Тож заклади дошкільної освіти міста вирішили теж стати «миколайчиками» для наших військових, подарувати атмосферу домашнього тепла і любові захисникам на передову, – говорить заступниця міського голови Черкас Анастасія Чубіна. – Всі старалися від душі, допомагали одне одному. Це найменше, що ми можемо зробити в цей святковий день для військових, які зараз борються з безжальним ворогом. Гадаю, воїнам буде надзвичайно приємно куштувати смаколики і читати зворушливі дітячі листи, переглядати добрі малюнки, які надихють, мотивують, від яких віє теплом рідної домівки та вірою в Перемогу».

Читайте також:

Для 570 дошкільнят віком від 3 до 6 років показали стрічку «Лапи гніву: Легенда про самурая». Після перегляду кожен отримав солодкий подарунок.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x