НовиниЧеркащинаМайже кожен четвертий житель Черкас отримує пільги

Майже кожен четвертий житель Черкас отримує пільги

-

- Advertisment -

На ранковій нараді 25 вересня у Черкаському міськвиконкомі заступник директора департаменту соціальної політики Юлія Ніконенко проаналізувала статистику отримання пільг жителями Черкас. Про це повідомляє прес-служба міськради.

Рішення щодо забезпечення житлом інвалідів війни І та ІІ групи з числа учасників АТО та членів сімей загиблих приймаються комісією виконавчого комітету Черкаської міської ради. Ця комісія ухвалює виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення. Торік такою можливістю скористалось вісім осіб з інвалідністю І та ІІ груп з числа учасників АТО на загальну суму 912 тисяч гривень. Цього року 9 таких осіб отримали зазначену компенсацію на загальну суму 1,2 мільйона гривень.

Також цього року до департаменту соціальної політики Черкаської міської ради звернулися 1539 осіб із заявами щодо взяття на облік для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації, яким були видані направлення для виготовлення протезно-ортопедичних виробів та інших технічних засобів реабілітації.

"Фахівці нашого департаменту сприяють в наданні учасникам АТО послуг із психічної реабілітації. Торік 67 осіб скористались такою можливістю. Цьогоріч чотири учасника АТО пройшли психологічну реабілітацію. Ще 22 – подали відповідні заяви", – зауважила Юлія Валентинівна.

За словами заступника директора департаменту соціальної політики, у Черкасах нині проживає 3038 учасників бойових дій, з яких 1620 – учасників АТО. Також – 1954 учасників війни та 1987 членів сімей загиблих ветеранів війни, 58 з них – загиблих учасників АТО.

Загалом у Черкасах майже кожний четвертий житель міста отримує пільги на оплату житлово-комунальних послуг, придбання ліків за рецептами, зубопротезування, щорічне медичне обслуговування, диспансеризацію, лікування в спеціалізованих стаціонарних закладах, санаторно-курортне оздоровлення та пенсійні пільги. Такою можливістю сьогодні користується 60 тисяч 517 черкасців.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанам продовжили термін подачі заявок на монетизацію субсидій.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x