додому Новини Черкащина Майже чотири тисячі черкащан вакцинувалися за останню добу

Майже чотири тисячі черкащан вакцинувалися за останню добу

0

За останню добу на Черкащині від коронавірусу вакцинували майже чотири тисячі людей. Усього ж в області щеплення від COVID-19 отримали майже 27 тисяч людей.

Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОДА.

Так, протягом 29 квітня в області вакцинували 3 872. Зокрема 126 черкащан щепилися вакциною CoronaVac; 168 – Pfizer; 3578 – AstraZeneca.

Зазначимо, що 11 500 доз вакцини AstraZeneca отримала область 26 квітня. Нею щеплюють жителів віком 65+, а також тих, хто отримав вакцину CoviShield в першому етапі щеплення. Ця вакцина розподілена на 99 пунктів щеплень.

З 15 квітня Черкащина розпочала щеплення вакциною CoronaVac Sinovac Biotech проти COVID-19, яку область отримала у кількості 4720 доз. Її застосовують передусім для маломобільних груп населення та їх доглядальників. Також щеплюють освітян, які беруть участь в організації та проведенні ЗНО. За кожним щепленим одразу буде зарезервована друга доза вакцини з цієї ж партії. Всі, хто зараз вакцинуються препаратом CoronaVac гарантовано отримають другу дозу для повної імунізації від COVID-19.

Вакцину Pfizer Черкащина отримувала вже тричі – 18-го, 22-го та 29 квітня по 1170 доз. Нею щеплюють працівників установ соцзахисту та осіб, які перебувають під наглядом даних установ.

Як повідомляв сайт vikka.ua, більше двох десятків черкащан померли від ковіду за добу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version