НовиниЧеркащинаМайже 7 мільярдів гривень черкаські платники податків спрямували до...

Майже 7 мільярдів гривень черкаські платники податків спрямували до бюджету

-

- Advertisment -

За 9 місяців 2017 року від платників Черкаської області до бюджетів усіх рівнів надійшло 6698 млн. гривень податків і зборів. Показник відповідного періоду минулого року перевищений на 1927 млн.грн. У тому числі до державного бюджету зібрано 2987 млн.грн., до місцевих – 3711 млн.грн. Також перераховано 2675 млн.грн. єдиного внеску. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Черкаській області.

До держбюджету забезпечено податків майже на 1 мільярд грн.(в 1,5 рази) більше січня – вересня 2016 року. До місцевих бюджетів – на 925 млн. грн. або на 33,2 відсотків більше, ніж за дев’ять місяців торік.

Так, за січень – вересень цього року забезпечено надходження 2887 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб. У тому числі 722 млн.грн. ПДФО перераховано до державного бюджету України, а 2165 млн.грн. – до місцевих бюджетів. Податок на доходи фізичних осіб залишається першим за обсягом надходжень. У доходах зведеного бюджету його частка з початку року склала 43 відс., у доходах місцевих – 58,3 відс., державного – 24,2 відсотки.

За дев’ять місяців зібрано майже 1,5 млрд.грн. податку на додану вартість з вироблених в Україні товарів. Цьогорічний збір ПДВ у 2 раза або на 711 млн.грн. більший за відповідний показник минулого року. Частка ПДВ у доходах зведеного бюджету склала 22,2 відс., державного – 50 відсотків.

Очікується, що у жовтні надходження податків до місцевих бюджетів Черкаської області перевищать 4 млрд.грн. Збір до державного бюджету – 3 млрд.грн. Прогнозовані надходження єдиного внеску від Черкаської області за 10 місяців також 3 млрд. гривень.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанам доведеться платити за світло у тамбурах.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x