додому Новини Майже 6,5 тисяч гривень зібрала "Дорога на Січ" для військових (ВІДЕО)

Майже 6,5 тисяч гривень зібрала "Дорога на Січ" для військових (ВІДЕО)

0

Учора учасники громадської організації мотоклуб "Нічні птахи" передали 6 477 гривень на потреби військових. Байкери зібрали гроші під час Міжнародного мотофестивалю "Дорога на Січ". Про це повідомляють у прес-службі облдержадміністрації.

– На прохання байкерів, ці кошти спрямують для потреб батальйону "Айдар" та представникам Правого сектору, які надають адресну допомогу військовим на сході, – зазначив голова ОДА Юрій Ткаченко.

За словами керівника мотоклубу Юрія Перкіна, вже чимало байкерів, які брали участь у фестивалі, поїхали в зону АТО. Скриню з грошима він передав голові Смілянської і Кам’янської організації ветеранів ВДВ Миколі Цибуленку та представнику Правого сектору Андрію Череваню. Нині організація співпрацює з батальйоном "Айдар" і відправляє їм допомогу. Наразі хлопцям необхідні засоби зв’язку, тепловізори, приціли.

На знак подяки від байкерів Микола Мирза вручив голові ОДА пам’ятний значок та байкерську футболу з логотипом мотофестивалю. Також Юрій Ткаченко подякував керівнику підрозділу "Київ-2" Олегу Котенку, який допомагав визволяти черкаських кулеметників Олександра Осейка та Дмитра Половинки з полону сепаратистів. Очільник облдержадміністрації вручив йому пам’ятний знак до 200-річчя Шевченка.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version