НовиниМайже 6,5 тисяч гривень зібрала "Дорога на Січ" для...

Майже 6,5 тисяч гривень зібрала "Дорога на Січ" для військових (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Учора учасники громадської організації мотоклуб "Нічні птахи" передали 6 477 гривень на потреби військових. Байкери зібрали гроші під час Міжнародного мотофестивалю "Дорога на Січ". Про це повідомляють у прес-службі облдержадміністрації.

– На прохання байкерів, ці кошти спрямують для потреб батальйону "Айдар" та представникам Правого сектору, які надають адресну допомогу військовим на сході, – зазначив голова ОДА Юрій Ткаченко.

За словами керівника мотоклубу Юрія Перкіна, вже чимало байкерів, які брали участь у фестивалі, поїхали в зону АТО. Скриню з грошима він передав голові Смілянської і Кам’янської організації ветеранів ВДВ Миколі Цибуленку та представнику Правого сектору Андрію Череваню. Нині організація співпрацює з батальйоном "Айдар" і відправляє їм допомогу. Наразі хлопцям необхідні засоби зв’язку, тепловізори, приціли.

На знак подяки від байкерів Микола Мирза вручив голові ОДА пам’ятний значок та байкерську футболу з логотипом мотофестивалю. Також Юрій Ткаченко подякував керівнику підрозділу "Київ-2" Олегу Котенку, який допомагав визволяти черкаських кулеметників Олександра Осейка та Дмитра Половинки з полону сепаратистів. Очільник облдержадміністрації вручив йому пам’ятний знак до 200-річчя Шевченка.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

32-річний черкащанин загинув у російсько-українській війні

Черкаська громада попрощалася зі старшим солдатом Сергієм Павленком. Захиснику було 32 роки. Про це повідомляє міський голова Черкас Анатолій...

Жителів Черкаської області попереджають про заморозки

На території Черкаської області похолодало. Температура повітря продовжить знижуватися. Про це пише директор Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань. Атмосферний...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x