додому Новини Черкащина Майже 400 мільйонів гривень виділили на ремонт доріг на Черкащині

Майже 400 мільйонів гривень виділили на ремонт доріг на Черкащині

0

На ремонти доріг місцевого значення у Черкаській області було виділено 391 мільйон гривень. Про це на своїй нараді 5 квітня повідомив заступник голови Черкаської ОДА Костянтин Омаргалієв, передає кореспондент vikka.ua.

Як пояснив Костянтин Омаргалієв, першочергово розпочнуть робити ямковий ремонт.

"Нам потрібно відійти від негативу народу, підвищити темп і провести якісний ямковий ремонт доріг, – пояснює він. – Після цього розпочнемо капітальний ремонт доріг обласного значення. Також будемо уберігати траси від вантажівок, які розбивають їх Варто зазначити, із 391 мільйон коштів для ремонту доріг місцевого значення, до 20% від суми допускається на ремонт доріг комунальної власності. 50 мільйонів з цих коштів виділять на утримання доріг місцевого та комунального значення".

Костянтин Омаргалієв зазначив, що всі ремонти доріг розпочнуться після проведених тендерів, тобто через 2- 2,5 місяці. Також керівник Укртрансбеспека Володимир Завгородський повідомив, що у Черкаській області є три мобільних пристроїв для зважування автомобілей.

"Наразі у нас працює лише один майданчик, але після завершення будівництва будуть працювати ще два. Це збереже дороги від руйнування", – каже він.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащани на всю Україну поскаржились на стан доріг.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version