НовиниКриміналМайже 150 згортків із наркотиками вилучили у  черкащанина 

Майже 150 згортків із наркотиками вилучили у  черкащанина 

-

- Advertisment -
У Черкасах поліція зупинила чоловіка з наркотиками. 48-річному місцевому жителю загрожує до 8 років позбавлення волі. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Повідомляє Поліція Черкаської області.
Черкащанина затримали 29 березня близько 13:30 години. Поліцейські помітили підозрілого чоловіка під час патрулювання вулиці Остафія Дашковича. Його зупинили для перевірки. Під час огляду правоохоронці виявили в нього 132 фольгових згортки з порошкоподібною речовиною білого кольору, ймовірно “амфетамін”, 8 поліетиленових пакетів з таблетками схожими на “метадон” та 2 пакети з кристалоподібною речовиною. Також 48-річний чоловік мав при собі подрібнену речовину рослинного походження, ймовірно “канабіс”.
Слідчо-оперативна група Черкаського районного управління поліції вилучила речові докази та направила їх на експертизу. Правопорушника затримали у процесуальному порядку.
Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за частиною 3 статті 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).
Наразі, за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури, затриманому оголошено про підозру у вчиненні інкримінованого злочину. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Кіберполіцейські Черкас викрили шахрая, який ошукав людей на майже 14 тис. грн

Правоохоронці викрили черкащанина, який при спробі продажу дитячих іграшок та одягу в інтернеті вчинив шахрайські дії, ошукавши довірливих громадян...

Більше 53 тисяч переселенців проживають у Черкаському районі

У Черкаському районі проживає 53 723 особи, які переселилися з окупованих територій. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці голова...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x