НовиниЧеркащинаМайже 150 одиниць зброї віднесли черкащани до поліції

Майже 150 одиниць зброї віднесли черкащани до поліції

-

- Advertisment -

Протягом двох тижнів жителі Черкаської області до органів поліції здали 146 одиниць зброї. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Черкаській області.

Серед зазначеної кількості правоохоронцям здали два мисливських нарізних карабіни, дві зброї армійського зразка, 101 мисливську гладкоствольну рушницю, одну одиницю саморобної зброї, 29 пістолетів, 5 снарядів, 2 міни, гранату та 90 патронів різного калібру.

Місячник добровільної здачі зброї триватиме до 30 жовтня 2017 року. Якщо громадянин добровільно здав зброю, боєприпаси, вибухові матеріали та спеціальні засоби, що зберігаються ними незаконно, згідно з вимогами статті 263 Кримінального кодексу України він звільняються від кримінальної відповідальності. Крім того в цей період після оформлення відповідних документів громадянин має можливість в подальшому зареєструвати її та використовувати вже на законних підставах.

Для отримання детальнішої інформації необхідно звертатись в службу дозвільної системи найближчого відділу або відділення поліції, або в Управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області за адресою: місто Черкаси, вулиця Благовісна, 180, або за телефонами (0472) 39-35-20, 39-34-84.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Каневі чоловік знайшов на смітнику та відремонтував обріз рушниці.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на Великдень посилено патрулюватиме поліція

Правоохоронці будуть забезпечувати безпеку під час богослужінь та зібрань вірян, а також координувати евакуацію у разі повітряної тривоги. Про...

Обережно, ботулізм: на Уманщині подружжя отруїлося рибою

На Черкащині продовжують реєструватися випадки захворювань на ботулізм. У лікарні перебувають чоловік та дружина із Жашківської громади. Повідомляє Черкаський...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x