НовиниЧеркащинаМайстер-піаніст: на честь черкаського нардепа назвали стиль кнопкодавства

Майстер-піаніст: на честь черкаського нардепа назвали стиль кнопкодавства

-

- Advertisment -

Мистецтво українського кнопкодавства має довгу історію, різноманітні традиції та стилі. Добираючи найбільш яскраві прийоми українських кнопкодавів, Українська правда не оминула і черкащанина Антона Яценка.

Кнопкодавство – це ганебне та протизаконне явище українського парламентаризму. Цей термін означає голосування депутата замість інших народних обранців за їхньою згодою або без. До того ж, це є порушенням статті 84 Конституції України та європейських стандартів.

Факти кнопкодавства в законотворчих органах фіксують у всьому світі, але лише в Україні це мистецтво досягло найвищого рівня. Аналітики пов’язують це з безкарністю кнопкодавів. Так, за 26 років жодного депутата не притягнуто до відповідальності за кнопкодавство, тому що чинне законодавство України не передбачає за це санкцій.

Тож мистецтво українського кнопкодавства має довгу історію, різноманітні традиції та стилі. Знання передаються від старих і досвідчених депутатів молодим, які додають у стилі щось нове.

Кнопкодав-початківець може проголосувати лише за себе та сусіда. Кандидат у майстри з кнопкодавського мистецтва може проголосувати за трьох. Майстер – за шістьох.

Існує ще легенда про "чорного кнопкодава", який може проголосувати взагалі за всю залу, але нам здається, що то неправда, фізично неможливо.

А от рівня майстра-піаніста досягти реально. Це доводить депутат з групи "Партія "Відродження" Антон Яценко, який примудряється голосувати одразу за шістьох колег. І навіть тричі поспіль.

Звісно, щоб досягти таких вершин, необхідно багато тренуватися і мати дуже та гнучке тіло, тож фізична підготовка є важливим напрямком у школі кнопкодавів-піаністів.

Черкащанин також долучився і до нового рекорду кнопкодавства, зафіксованого на пленарному засіданні 20 червня 2017 року. Тоді у масовому порушенні Конституції брали участь одразу десятеро нардепів.

Серйозність кнопкодавства як порушення полягає в тому, що кожен депутат у середньому представляє 32 570 виборців. Ці люди делегували йому повноваження встановлювати і змінювати правила гри для мільйонів українців.

І коли один депутат голосує за іншого – він краде в цих людей можливість впливати на рішення в країні. Проголосував за одного – вкрав у 32 570. Проголосував за двох – вкрав у 65 140.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанин закидав яйцями нардепа.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x