додому Новини Майно "ЧПК" виставлять на продаж

Майно "ЧПК" виставлять на продаж

0

Ліквідатор виставить на продаж майно одного з найбільших підприємств м'ясної промисловості України. Про це пише видання "Finance.ua".

Господарський суд Черкаської області постановою від 30 квітня визнав банкрутом ТОВ "Черкаська продовольча компанія" . Ліквідатором ТОВ призначена арбітражний керуючий Наталя Левченко.

Ліквідатор оголошує майбутній продаж майна ТОВ "Черкаська продовольча компанія" цілісним майновим комплексом із збереженням профілю виробництва (м’ясопереробка – ред.) і робочих місць компанії, шукає інвестора.

"З метою відновлення діяльності підприємства розпочато інвентаризацію його зобов’язань та облікових документів. У зв’язку з перешкоджанням ліквідаційній процедурі, відмовою від передачі колишнім керівництвом ЧПК первинної та бухгалтерської документації компанії, ліквідатор вимагає вважати недійсними печатки та штампи ТОВ "Черкаська продовольча компанія", – йдеться у повідомленні.

ТОВ "Черкаська продовольча компанія" заснована в 1996 році, є одним з найбільших підприємств м’ясної промисловості України. Компанія, зокрема, займалася виробництвом ковбасних виробів, копченостей, м’ясних консервів та напівфабрикатів.

Чистий дохід "Черкаської продовольчої компанії" в 2013 році склав майже 128 млн грн, що на 19,5 % менше, ніж у 2012 році. Чистий збиток за 2013 виріс в 1,7 рази – до 16,63 млн грн.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version