додому Новини Черкаси Людям із слабкою психікою не раджу їхати в Бучу – черкащанин Кухарчук...

Людям із слабкою психікою не раджу їхати в Бучу – черкащанин Кухарчук (ВІДЕО)

0
Дмитро Кухарчук

Лідер черкаського «Азову» Дмитро Кухарчук, який нині захищає Україну під Києвом, порадив людям із слабкою психікою поки що не приїжджати до Бучі. Те що сталося у цьому місці – це акт кривавого геноциду проти українського народу. Про це він заявив під час інтерв’ю на телеканалі ВІККА.

Кухарчук
nationalcorps.org

Кухарчук також заявив, що російські окупанти не відступали з-під Києва, «а тікали».

«Вони залишили багато техніки. Вони грабували будинки, вбивали цивільних людей. Зараз не радив би людям із слабкою психікою заїжджати в Бучу. Те що сталося в цьому місті, це акти кривавого геноциду. Це не лише акт знищення, це акт знущання над людьми. Всі хто це зробили, будуть нами покарані», – пообіцяв Дмитро.

За його словами, це був не тактичний відступ російської армії, а втеча. Окупанти не впоралися. Вони не змогли оточити місто, взяти його в облогу. Жодна із атак (а їх було багато) не мала результату.

«Окупанти відступили з Київського і Чернігівського напрямків. Зараз вони роблять перегрупування сил. Вони роблять все, щоб перекинути сили на північ і  підкорити Маріуполь, а також оточити наші сили в зоні ООС», – заявив Кухарчук.

Дивіться детальне інтервю із Кухарчуком на каналі ВІККА

YouTube video player

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version