НовиниЛюди почали менше дзвонити по телефону?

Люди почали менше дзвонити по телефону?

-

- Advertisment -

Кількість голосових дзвінків, зроблених за допомогою мобільних телефонів у Великобританії, скоротилася вперше за 2018 рік, незважаючи на те, що ми, здається, залежимо від наших пристроїв більше, ніж коли-небудь раніше. Такі результати останнього звіту телекомунікаційного регулятора Ofcom, який останні 10 років називає десятиліттям цифрової залежності.

Близько у 78% усіх дорослих зараз є смартфон. Згідно з результатами дослідження, у середньому люди перевіряють його кожні 12 хвилин. Двоє з п'яти дорослих людей дивляться на свій телефон протягом п'яти хвилин після пробудження, а третина опитаних перевіряють свої телефони перед засипанням, відповідно до звіту.

Високий відсоток (71%) стверджує, що ніколи не вимикають телефони, а 78% заявили, що не можуть без нього жити. І хоча чимало респондентів все ще вважає голосові дзвінки важливою функцією своїх телефонів, більшість (92%) впевнені, що веб-браузер має вирішальне значення.

Однак це зовсім не означає, що люди говорять менше, оскільки Ofcom не має даних про дзвінки у таких додатках як WhatsApp та Facebook Messenger.

Протягом останнього десятиліття життя людей трансформувалося завдяки розвитку та поширенню смартфонів, а також кращому доступу до Інтернету та появі нових послуг. Тепер у нас є можливість робити більше на ходу, ніж будь-коли раніше. Коли ми їдемо на роботу, ми можемо переглядати фільми на Netflix, робити покупки в Інтернеті на AliExpress або грати в покер онлайн на CoinPoker.

Не зважаючи на те, що люди цінують смартфон як свого постійного супутника та помічника, деякі все ж таки відчувають себе перевантаженими, коли знаходяться онлайн, або, навпаки, розчаровуються, коли не можуть під’єднатися. В середньому на смартфон щодня людина витрачає 2 години 28 хвилин. Цифра збільшується до трьох годин 14 хвилин для людей від 18 до 24 років.

Більшість користувачів очікують постійного підключення до Інтернету, при цьому багато дорослих вважають, що Інтернет є важливою частиною їхнього життя, а кожен п'ятий витрачає більше 40 годин на тиждень в Інтернеті.

Крім того, вперше за весь час існування Мережі було виявлено, що жінки зараз проводять більше часу в Інтернеті, ніж чоловіки. Особливо у віці від 18 до 34 років. Жінки цього віку проводили в середньому на півгодини більше в Інтернеті, ніж чоловіки.

Сім з десяти пасажирів громадського транспорту користуються смартфонами для роботи, майже половина з них повідомляє, що використовують їх для виконання "важливих завдань".

У середньому користувачі "переварюють" 1,9 Гб (гігабайт) даних щомісяця, відповідно до звіту.

Протягом останніх місяців кількість часу, яку люди витрачають за екранами різних гаджетів, посідає центральне місце у великих технічних компаніях. Так, компанії Apple та Google пропонують інформаційні панелі, вбудовані в їх операційні системи, які дозволяють людям бачити, скільки часу вони витрачають на різні програми та веб-сайти. Facebook також оголосив про впровадження спеціальних інструментів, спрямованих на обмеження кількості часу, проведеного людьми в соціальній мережі.

На питання про найважливіший прилад у їх щоденному житті у 2008 році більше половини респондентів цього звіту відповіли, що це телевізор, і лише 13% визнали свій мобільний телефон найважливішим гаджетом. Повертаємось до 2018 року і бачимо, що 48% опитаних вважають свій смартфон найважливішим, а вже потім йде телевізор (28%).

Незважаючи на зростання кількості різноманітних послуг, що включають телебачення на замовлення та передплату, трансляція телевізійних каналів все ще займає більшість (71%) часу перегляду.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x