додому Новини Ляшко відхрестився від підтримки Бондаренка на виборах мера Черкас

Ляшко відхрестився від підтримки Бондаренка на виборах мера Черкас

0

Учора кандидат від "Батьківщини" на посаду мера Черкас Анатолій Бондаренко заявив, що лідер Радикальної партії Олег Ляшко у телефонній розмові висловився про його підтримку у другому турі виборів кандидату на посаду міського голови Черкас

"Об’єднуємо зусилля! Щойно зателефонував Олег Ляшко – Радикальна партія партія офіційно підтримує мене на посаду міського голови. Дякую! Працюємо для рідного міста разом", – написав Бондаренко у Facebook.

Однак вже сьогодні Олег Ляшко на своїй сторінці у Facebook спростував інформацію про підтримку Бондаренка на виборах.

"У Черкасах один із кандидатів у мери поспішив оприлюднити начебто мою заяву на його підтримку. Я справді вчора говорив по телефону із цим кандидатом, однак це була приватна розмова. Тому будь-які публічні заяви з цього приводу є некоректними. Я бажаю, щоб у Черкасах, як і в кожному місті, де 15 листопада відбудуться вибори мерів, чесно, без фальсифікацій переміг той кандидат, якого підтримує громада", – заявив лідер Радикальної партії.

Зазначимо, що заяви Бондаренка про його підтримку на виборах вже не вперше спростовуються іншими політичними силами. Так, днями "батьківщинівець" заявляв, що його підтримують ВО "Свобода", Блок Петра Порошенка "Солідарність" і ВО "Черкащани". Однак невдовзі ВО "Свобода" і ВО "Черкащани" заявили про неприпустимість підтримки його кандидатури, а Блок Петра Порошенка "Солідарність" повідомив про підтримку на виборах чинного міського голови Сергія Одарича.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version