додому Новини Черкащина Львівське сміття, що прибилося до Черкас, назвали провокацією

Львівське сміття, що прибилося до Черкас, назвали провокацією

0

Сміття у Черкаській області скинув приватний перевізник, який не має жодного відношення до підприємців, які працюють та вивозять сміття зі Львова. Про це на брифінгу повідомив директор департаменту житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук, пише Depo.Львів.

"Цей перевізник не має нічого спільного із нашими шістьма перевізниками, які працюють у Львові. Приватний перевізник самовільно поїхав і скинув сміття. Ми розуміємо, що це провокація певних сил, які хочуть дестабілізувати ситуацію із вивозом сміття у місті", – сказав Романчук.

Він також висловив сподівання, що правоохоронці невдовзі знайдуть винуватців.

"Усі ці дані передані у правоохоронні органи і я думаю, що у найближчий час у співпраці із київськими правоохоронцями буде встановлено, хто викинув сміття", – сказав Романчук.

Нагадаємо, востаннє львівське сміття виявили у Черкасах на початку місяця. За словами водія, він не знав, що в автомобілі були завантажені побутові відходи. За вказівкою роботодавця він привіз вантаж у Черкаси, де три дні чекав подальших вказівок. Надати документ на вантаж він не зміг.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на черкаській Митниці більше не літатиме сміття.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version