НовиниЧеркащина"Листи щастя": черкасці шлють меру квитанції за неіснуючі послуги

"Листи щастя": черкасці шлють меру квитанції за неіснуючі послуги

-

- Advertisment -

Цього місяця містяни отримали чергову порцію квитанцій від ТОВ "Управлінська компанія "Нова Якість" на оплату послуг, які вони не отримують. Зокрема це стосується вивезення негабаритних відходів. Відповідні платіжки розмістив на своїй сторінці в соцмережі черкаський журналіст Віктор Борисов.

ЧИТАЙТЕ:
"За липень 2019 року мені нарахували 52 грн. 80 коп. Борг за червень становить 5 грн. 28 коп. Анатолію Бондаренко, Людмило Бордунос, Андрію Бортнику, вважаю даний документ вашим спільним "реготанням" над здоровим глуздом. Адже за вивезення сміття я, як і кожен мешканець приватного сектору, щомісяця сплачую Черкаській службі чистоти. Якщо маю негабаритне сміття, то викликаю приватників, які його вивозять", − зазначив у дописі журналіст.
 

Також він додав, що не підписував ніяких угод із новоствореною компанією та не отримував від працівників фірми жодних послуг за два місяці, що вона діє у місті. Окрім цього у квитанції неправильно вказали адресу, за якою журналіст проживає.

Віктор Борисов зауважив, що не збирається платити за послугу, яку він не отримував від невідомої організації. Тому ці платіжки він відправив поштою меру Черкас Анатолію Бондаренку та його заступниці Людмилі Бурдонос.

"На Головпоштампі Черкас опустив у поштову скриньку конверт з квитанцією "за вивезення негабаритних відходів" від ТОВ "Управлінська компанія "Нова Якість "Благоустрій". Як і обіцяв, квитанцію відправлено "на оплату" меру Черкас Бондаренку та його заступниці Бордунос", − повідомив у соцмережі журналіст.
 

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський депутат нагадав меру про його відповідальність за "тарифний геноцид".

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Житель Золотоноші намагався перейти кордон в жіночому одязі і за паспортом сестри

44-річний житель Золотоноші, переодягнувшись у жіночий одяг, намагався перетнути державний кордон із Румунією. Про це повідомляє Державна прикордонна служба...

На Черкащині попереджають про пожежну небезпеку

Синоптики попереджають, що в Черкаській області очікується надзвичайна пожежна небезпека 5 класу. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x