додому Новини Черкащина Лісівники збудували черкащанам нову зону для відпочинку (ФОТО)

Лісівники збудували черкащанам нову зону для відпочинку (ФОТО)

0

На території Яблунівського лісництва Лисянського лісгоспу з’явився новий рекреаційний пункт "Березовий гай". Про це повідомляє прес-служба Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

У зоні для відпочинку встановили затишну альтанку, яка має вигляд казкової хатинки, всередині – стіл та лави, що розраховані на двадцять осіб. Поблизу також облаштували мангал для відкритого вогнища. Для більш зручного відпочинку лісівники планують зробити кухню для приготування їжі.

"Місце для створення нового рекреаційного пункту було обрано не випадкового. Кілька років тому, неподалік новоствореного "Березового гаю", селяни самостійно облаштували невеличку зону для дозвілля. Ми вирішили підтримати громаду і зробили нове місце відпочинку. Усе це створено виключно за власні кошти лісгоспу. Надалі плануємо облаштовувати нові рекреаційні пункти, адже це один із ефективних методів запобігання лісовим пожежам, забруднення лісів та забезпечення цивілізованого відпочинку населення", – відзначає директор Лисянського лісгоспу В’ячеслав Шако.

На рекреаційній зоні лісівники ще встановили новеньку гойдалку, яка одразу може вмістити кілька дітлахів та навіть дорослих. Згодом планують зробити й пісочниці.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у лісництві на Черкащині вже вирощують новорічні ялинки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version