додому Новини Черкащина Лісівники Черкащини підгодовують диких кабанів та оленів (ФОТО)

Лісівники Черкащини підгодовують диких кабанів та оленів (ФОТО)

0

Сніжна та морозна зима додала роботи лісівникам, оскільки за таких умов особливої підтримки потребують дикі тварини. Про це повідомляє прес-служба Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Як розповідають у Звенигородському держлісгоспі, для порятунку диких тварин в усіх лісництвах від початку перших снігів проводять викладку необхідних кормів. Така робота ведеться не тільки в мисливських угіддях, а й на об’єктах природно-заповідного фонду, де полювання заборонене.

Також слід зазначити, що на території мисливського господарства "Пехівська дача" у вольєрах на площі майже тридцять гектарів утримуються олені плямисті та дикі кабани. Вольєри облаштовані всім необхідним для тварин, передусім підгодівельними майданчиками. Корми для них – сіно, кормові коренеплоди та зернофуражі, заздалегідь заготовила лісова охорона. Окрім всього іншого, застосовують лісівники й мінеральну підгодівлю, оскільки пересвідчилися, що солонці добре впливають на організм тварин і зміцнюють його.

Підгодовують в лісництвах і парнокопитних, які перебувають поза вольєрами.

Як повідомляв сайт vikka.ua, павільйони в Черкаському зоопарку прикрасили ялинками та соснами.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version