НовиниЛісівники Черкащини облаштовують відпочинкові зони (ФОТО)

Лісівники Черкащини облаштовують відпочинкові зони (ФОТО)

-

- Advertisment -

Щоб відпочинок на природі був безпечним та комфортним, для відпочивальників та подорожніх лісівники облаштовують спеціальні рекреаційні пункти, повідомили в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Такі "гостьові зони" розташовують на ділянках поблизу автошляхів та часто відвідуваних туристами місць.

За словами директора Канівського лісгоспу Едуарда Симоненка, лісівники наглядають за станом споруд та за порядком на території. Навели лад по усіх структурних підрозділах підприємства.

– Рекреаційні пункти є в кожному лісництві лісгоспу, проте найбільш привабливими для туристів є рекреаційні пункти Софіївського та Михайлівського лісництв. Обидва розташовані поблизу автодороги Канів-Черкаси, – розповідає Едуард Симоненко.

Через таку "популярність" і увага до них особлива. Тож і цьогоріч до туристичного сезону об’єкти оновили на радість відпочивальникам.

Так, рекреаційний пункт Софіївського лісництва було відремонтовано, а поруч додатково облаштували ще одну альтанку для відпочинку. Долучилися до оновлення рекреаційного пункту і михайлівські лісівники.

Для любителів багаття в обох пунктах встановили мангали. Усе для того, аби максимально убезпечити насадження від неконтрольованого вогню. Встановили також попереджувальні знаки та шлагбауми. Додатково відвели місце для сміття, щоб протидіяти засміченню масивів.

– До кінця року плануємо облаштувати ще два нові рекреаційні пункти у Степанецькому та Канівському лісництвах, – поділився планами директор підприємства.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині з початком жнив вводиться посилений контроль за вантажівками.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x