НовиниЛісгоспи Черкащини за півроку відремонтували 25 км доріг

Лісгоспи Черкащини за півроку відремонтували 25 км доріг

-

- Advertisment -

4 серпня відбулася розширена колегія обласного управління лісового та мисливського господарства за участю директорів лісгоспів, повідомляє прес-служба господарства.

– За підсумками господарсько-фінансової діяльності лісгоспів всі підприємства спрацювали прибутково, – наголосив начальник управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко.– Завдання з лісокультурного виробництва виконані повністю – молоді ліси з’явилися на площі понад 1630 гектарів, що становить 102% до річного завдання. Держлісгоспами отримано чистого прибутку понад 30 мільйонів гривень. До зведеного бюджету сплачено 98 мільйонів гривень податків, зборів та обов’язкових платежів. Сплачено 18,8 мільйона гривень єдиного соціального внеску.

Від початку року працівниками лісгоспів проведено 220 рейдів з метою виявлення порушників пожежної безпеки в лісах, притягнуто до адміністративної відповідальності 44 правопорушники. Протягом першого півріччя трапилося 9 випадків пожеж на загальній площі 1,18 га. Обсяг незаконних рубок становить 28 кубометрів деревини – 9 випадків. Сума шкоди, заподіяної лісу, становить 134 тис. грн.

Проаналізувавши результати роботи лісової охорони по боротьбі з браконьєрством, позитивно відзначили роботу з охорони мисливського фонду Канівського, Смілянського та Корсунь-Шевченківського лісгоспів.

Про хід виконання завдань з ремонту лісових доріг проінформував заступник начальника управління Микола Рижков. За його словами, на цей рік лісгоспами заплановано відремонтувати 40 кілометрів лісових доріг, з них 35 км – з грунтовим покриттям. Станом на 4 серпня по управлінню ремонт уже виконали загальною протяжністю в 25 кілометрів. Завершили дорожньо-ремонтні роботи Корсунь-Шевченківський, Канівський та Черкаський лісгоспи.

Як повідомляв сайт vikka.ua, лісівники Черкащини облаштовують дитячі майданчики.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Шкільні ліги на Черкащині: районний етап змагань перетнув екватор

На Черкащині розпочався третій тиждень районного етапу національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Змагання...

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x