НовиниЧеркащина"Липові" дозволи на будівництво: стали відомі подробиці обшуків у...

"Липові" дозволи на будівництво: стали відомі подробиці обшуків у Черкаській мерії

-

- Advertisment -

Прокуратура Черкаської області здійснює процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом привласнення та розтрати бюджетних коштів під час закупівлі товарів та послуг за бюджетні кошти, надання службовими особами Черкаської міської ради незаконних дозволів на будівництво багатоповерхових будинків та самовільного здійснення приватними підприємствами будівельних робіт. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

У п’ятницю, 6 жовтня, у межах проведення досудового розслідування в указаному кримінальному провадженні працівниками Головного управління Національної поліції в Черкаській області та Управління захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України під процесуальним керівництвом прокуратури області проведено санкціоновані судом обшуки в департаменті архітектури, містобудування та інспектування, а також департаменті житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради, на об’єктах незавершеного будівництва та в ряду товариств і приватних підприємств міста Черкаси.

За результатами обшуків у службових кабінетах зазначених вище департаментів правоохоронцями вилучено фінансово-господарську документацію, зокрема щодо будівництва об’єктів житлової забудови земельної ділянки, а на територіях незавершеного будівництва – будівельну техніку для подальших експертних досліджень й встановлення обставин вчинення кримінальних правопорушень.

На цей час триває досудове розслідування, слідчими та процесуальними керівниками вживаються заходи щодо дослідження всіх обставин справи, зокрема встановлення повного кола фізичних та юридичних осіб, причетних до розтрати та привласнення бюджетних коштів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, силовики з автоматами оточили департамент архітектури.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x