Голубці – дуже смачна і ситна страва, основою якої є м’ясний фарш, рис, спеції та капуста. Але дуже часто їх ще готують із грибами, без капусти, без м’яса, а також ліниві.
До вашої уваги рецепт дуже смачних лінивих голубців з курячим м’ясом і без капусти, які ви приготуєте за 30 хвилин.
Інгредієнти:
- Капуста – 400 г
- Куряче філе – 400 г
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Вівсянка геркулес – 100 г
- Яйце – 1 шт.
- Сіль, перець – за смаком
Заливка:
- Кетчуп або аджика – 100 г
- Сметана – 100 г
- Вода – 100 мл
- Кріп – пучок
Спосіб приготування:
- Капусту розріжте на кілька частин, залийте окропом і дайте постояти.
- Перекладіть після її в блендер і збийте.
- Цибулю поріжте кубиком.
- Моркву натріть на дрібній тертці.
- Філе наріжте кубиком, додайте капусту, цибулю, вівсяні пластівці та яйця, перемішайте, посоліть, поперчіть.
- Заливка: змішайте кетчуп, воду, сметану та порізаний кріп.
- Руками або ложкою викладіть фарш на сковороду, підсмажте та перекладіть на деко або у форму для запікання.
- Залийте готові голубці соусом, накрийте форму фольгою та поставте в духовку на 20-25 хвилин при 180°С.
Готові голубці присипте подрібненою зеленню.
Читайте також: ніжний печінковий паштет, який не гірчить
Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:
сторінка у фейсбуці,
акаунт в інстаграмі,
ми в TikTok.
Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.