додому Новини Черкащина Ліниві голубці без рису і з незвичним соусом: секрети приготування

Ліниві голубці без рису і з незвичним соусом: секрети приготування

0
Голубці

Голубці – дуже смачна і ситна страва, основою якої є м’ясний фарш, рис, спеції та капуста. Але дуже часто їх ще готують із грибами, без капусти, без м’яса, а також ліниві.

До вашої уваги рецепт дуже смачних лінивих голубців з курячим м’ясом і без капусти, які ви приготуєте за 30 хвилин.

Інгредієнти:

  • Капуста – 400 г
  • Куряче філе – 400 г
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Вівсянка геркулес – 100 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль, перець – за смаком

голубці

Заливка:

  • Кетчуп або аджика – 100 г
  • Сметана – 100 г
  • Вода – 100 мл
  • Кріп – пучок

голубці

Спосіб приготування:

  1. Капусту розріжте на кілька частин, залийте окропом і дайте постояти.
  2. Перекладіть після її в блендер і збийте.
  3. Цибулю поріжте кубиком.
  4. Моркву натріть на дрібній тертці.
  5. Філе наріжте кубиком, додайте капусту, цибулю, вівсяні пластівці та яйця, перемішайте, посоліть, поперчіть.
  6. Заливка: змішайте кетчуп, воду, сметану та порізаний кріп.
  7. Руками або ложкою викладіть фарш на сковороду, підсмажте та перекладіть на деко або у форму для запікання.
  8. Залийте готові голубці соусом, накрийте форму фольгою та поставте в духовку на 20-25 хвилин при 180°С.

Готові голубці присипте подрібненою зеленню.

голубці

 

Читайте також: ніжний печінковий паштет, який не гірчить

Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version