додому Новини Черкаси Лікарня Черкас отримала допомогу завдяки концерту в Алмати

Лікарня Черкас отримала допомогу завдяки концерту в Алмати

0
Фото із сайту ТСН

19 грудня Фонд Тіни Кароль надав допомогу Черкаському обласному онкологічному диспансеру.  До дитячого відділення передали необхідний запас медикаментів та спеціальний холодильник для їхнього зберігання.Кошти зібрали на концерті в Алмати.  Про це розповідається на сайті ТСН.

Фото із сайту ТСН

Як зазначають у виданні, у межах своєї діяльності фонд надав допомогу завдяки пожертві, отриманої від зборів з концерту на підтримку України VOICE of PIACE, який відбувся в Алмати у липні цього року.

Серед тих, хто виступав, були Тіна Кароль, Монатик, DOROFEEVA, Айкін, Данелія Тулешова, Аргоня, Сітора Назарова, Асилбек та Сиримтай Енсепови. Організатори з Talent Corporation провели антивоєнний концерт на підтримку України, а зібрані кошти передали Благодійному фонду Тіни Кароль.

Концерт в Алмати. Фото ТСН

“Боротися із хворобою на тлі війни – подвійне випробування для наших дітей. Діти, які борються з онкологією, потребують ліків негайно, у них немає часу чекати на завтра. Мій фонд докладе всіх зусиль, щоб наша допомога була вчасною”, – каже Тіна Кароль.

Читайте також на сайті vikka.ua

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version