додому Новини Черкащина Лікарі розповіли про стан хлопчика, який потрапив під косарку

Лікарі розповіли про стан хлопчика, який потрапив під косарку

0

Стан дворічного Сашка Поцілуйка з Катеринопільщини, який напередодні потрапив під мотокосарку, вдалось стабілізувати. Нині медики розцінюють як середньої тяжкості. Хлопчик вже попросив у мами їсти. Однак попереду у нього – довготривале та болісне лікування. Про це у коментарі vikka.ua розповів головний лікар Черкаської обласної дитячої лікарні Микола Кондрацький.

Окрім численних важких травм, порізів на всіх кінцівках та тілі, хлопчик пережив ще й сильний травматичний шок. Одну ніжку довелось ампутувати, адже її повністю відрізало косаркою. М’які тканини іншої кінцівки теж пошкодило косою, однак лікарям довелось зберегти її.

"Наразі необхідності в повторному оперативному втручанні немає, – каже Микола Іванович. – Однак вірогідність некрозу деяких тканин залишається, тому медики ретельно слідкують за тим, як буде гоїтись ніжка. Не виключено, що згодом знадобиться ще й пластична операція".

За словами головлікаря, попереду у Сашка тривале лікування та реабілітація. Хлопчику потрібні дорогі антибіотики, а з часом постане необхідність у протезі. Тому нагальність фінансової допомоги залишається.

Номер картки для переказу коштів: ПРИВАТБАНК 5168 7573 6193 3692, Поцілуйко Олександра. Номер телефону мами: 0975978987.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан просять допомогти хлопчику, який потрапив під косарку.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version