додому Новини Освіта Ліцеїст із Тального склав мультипредметний тест на 200 балів

Ліцеїст із Тального склав мультипредметний тест на 200 балів

0
зно

Через широкомасштабний наступ досі неможливо провести традиційне ЗНО, тож у 2023 році 11-класники теж складали мультипредметний тест (НМТ). Випускник Тальнівського економіко-математичного ліцею Ілля Войташ склав іспит з Української мови на 200 балів. Днями хлопець отримав цьому офіційне підтвердження. Повідомляють на сайті “Вісті Черкащини”.

Ілля розповідає, що такий максимальний бал йому вдалося здобути завдяки власному прагненню навчатися. Також допомогли різні олімпіади з української мови, які він почав відвідувати з початку 5 класу. Розповідає, що з дитинства любив читати різні українські книги, дивитися повчальні відеоролики, тощо.

На такі високі бали я спочатку не розраховував. Думав, що тест буде дуже складним. Найлегший, як на мене, був із Української мови, тому і склав його на 200 балів. Англійська здавалася легкою, але деякі питання були важкі. Найважчою видалася математика, тому такий і результат, – ділиться випускник.

З Математики та Англійської мови Ілля має позитивні бали: 175 та 187 відповідно. Однак, ставку він робив саме на Українську мову, яка потрібна для подальшого навчання.

За словами Іллі, хоче вступати до політехнічного вишу. Швидше за все до Львівського національного політехнічного університету, або Київського політехнічного інституту на комп’ютерні науки або інженерію програмного забезпечення. Хлопець вже займається підготовкою до вступу.

Результатом задоволений, тому що доклавши зусиль, матиме шанс на вступ до ВНЗ на бюджетній основі.

Читайте також:

“Птахів миру”, яких намалювали черкаські діти, представили на виставці у Флоренції

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version