додому Новини Черкащина #Letshelpbabusya: черкащани долучились до благодійного флешмобу (ФОТО)

#Letshelpbabusya: черкащани долучились до благодійного флешмобу (ФОТО)

0

Маленькі добрі вчинки кожного – велика благодійна справа. У Міжнародний день благодійності Черкащина вже вп’яте долучається Всеукраїнського флешмобу #Letshelpbabusya. Цього разу волонтери допомогли оплатити покупки близько 60 людям похилого віку, каже директор Департаменту соціального захисту населення Руслан Чикало та додає, що брали участь у доброчинному флешмобі й пересічні жителі області, інформує пресслужба ОДА.

Ініціював проведення флешмобу 2018 року міжнародний благодійний фонд Lets Help. Нині він проходить вже вшосте. Його мета не тільки одномоментно допомогти оплатити покупки бабусі чи дідуся, а загалом привернути увагу громади до проблем людей похилого віку. Сьогодні долучилися до флешмобу #Letshelpbabusya 21 область України, зокрема й Черкащина.

"Приємно, що кожного разу в нас більшає кількість локацій, кількість волонтерів та простих пересічних громадян, які у цей день беруть участь у флешмобі, – каже посадовець. – Крупи, олія, овочі, фрукти – наші волонтери допомагали оплачувати продовольчі покупки дідусям та бабусям. Зазвичай, вартість такого кошика не перевищувала 200 гривень. Цього разу наші волонтери працювали на 5-ти локаціях. Зокрема уже традиційно по Черкасах у магазинах "Моллі" та "Делікат+", які нам допомагають з проведенням флешмобу, а також у двох селах Черкаського району – Вергунах та Білозір’ї та Костянтинівці Смілянського району. Доєдналася до такої волонтерської роботи й ВГО "Рух за рівні можливості" під керівництво Ольги Журавльової".

Стартував флешмоб о 10 ранку. Відтоді встигли допомогти з покупками близько 60 пенсіонерам на 7,8 тис. грн. Руслан Чикало додав, що така своєрідна фінансова підтримка хоч трішки покращить життя старшого покоління, а головне – зверне увагу молоді до проблем похилих людей.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Винник став принцом для юної онкохворої прихильниці.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version