додому Новини Черкащина Легковик на перехресті в Черкасах збив світлофора (ФОТО)

Легковик на перехресті в Черкасах збив світлофора (ФОТО)

0

У Черкасах на перехресті вулиці Припортова та Волкова сталася дорожньо-транспортна пригода. Відповідні фото на своїй сторінці у Facebook розмістив черкаський депутат Тарас Коломієць.

Із фото видно, що внаслідок зіткнення автомобіль "Daewoo Sens", частини від якого лишилися на місці ДТП, врізався у металеву конструкцію світлофора. Внаслідок зіткнення споруду значно погнуло донизу.

Тарас Коломієць зазначив у дописі під фото, що, незважаючи на значні ушкодження, світлофор продовжує працювати.

Також він нагадав, що в грудні 2017 року Партія вільних демократів ініціювала проект зі встановлення відеокамер на вулицях міста. Ці камери мали визначати обличчя і номери автомобілів. В першу чергу їх хотіли встановити в найбільш криміногенних районах та аварійної небезпечних перехрестях міста: Митниця, Залізничний вокзал, Південно-Західний район, Хімселище і Центр. Також планували встановити камери на виїздах із міста.

"Наші пропозиції були надані міській владі. Проте міський голова із своєю "командою господарників" успішно проігнорували нашу ініціативу по встановленню камер відеоспостереження до програми "Безпечне місто". Як наслідок, цього тижня Черкаси визнали найбільш криміногенним містом України", − зазначив Тарас Коломєць.

Як повідомляв сайт vikka.ua, голова кримінальної поліції України назвав Черкаси найнебезпечнішим містом.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version