НовиниЧеркащинаЛедь живого та без пам’яті поліцейського з Черкащини знайшли...

Ледь живого та без пам’яті поліцейського з Черкащини знайшли на полі в іншій області (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

За дивних обставин під час чергування у Христинівці, що на Черкащині, зник правоохоронець. Наче крізь землю провалився. А вже наступного дня його знайшли – ледь живим і в іншій області. Чоловік не пам'ятав, ні хто він, ні що з ним сталося. Нині він – у лікарні у тяжкому стані. А родичі чоловіка упевнені: розгадку цієї моторошної історії знають напарники постраждалого, які й були того дня разом із ним. Але вони чомусь мовчать. Про це йдеться в сюжеті Надзвичайних новин.

Побитого поліцейського знайшли на Вінниччині, біля станції Кублича. Він просто сидів на полі, закривавлений і брудний.

У маленькому селі, де всі знають одне одного, одразу зрозуміли: закривавлений незнайомець – не місцевий. На запитання перехожих він зовсім не реагував і виглядав дуже розгубленим.

Незнайомець сидів просто навпроти будинку місцевої жительки пані Людмили. Разом із чоловіком, вона викликала швидку й поліцію, але їхати ніхто не хотів.

За триста метрів від місця, де сидів незнайомець – залізнична станція. Селяни підозрюють, що чоловіка могли побити й викинути з вагону.

Загадкового незнайомця таки відвезли до Вінницької лікарні. Він геть не пам'ятав, хто він і що з ним сталося. А те, що з'ясувалося згодом, взагалі – шокує.

Побитим знайдою виявився не аби хто, а працівник поліції, який зник на Черкащині. Дружина 32-річного Василя Жука згадує, як напередодні ввечері його терміново викликали на роботу. Додому тоді Василь так і не повернувся. На дзвінки не відповідав. А вже наступного з ранку рідним повідомили, що його оголосили в розшук.

Вже після обіду рідних ошелешили новою звісткою – Василя знайшли. Побитого і без пам'яті. У Василя – струс, черепно-мозкова травма й численні гематоми. Він досі не пам'ятає, що з ним сталося, і навіть не впізнає родичів. Відомо, що того фатального вечора копа відправили на оперативне завдання разом із трьома напарниками. Вночі колеги повернулися додому – тільки без Василя.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах знайшли зниклу неповнолітню киянку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x