НовиниКриміналКвартиранти приспали та пограбували власників будинку: подробиці вбивства в...

Квартиранти приспали та пограбували власників будинку: подробиці вбивства в Умані (Відео)

-

- Advertisment -

До уманських правоохоронців звернулася місцева жителька та повідомила, що зранку виявила свого чоловіка без ознак життя. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Поліцейські встановили, що напередодні до господарів телефонував невідомий та цікавився орендою помешкання. Сторони дійшли згоди і родина поселила незнайомих чоловіка та жінку в другій частині свого будинку.

Квартиранти влаштували спільну вечерю із господарями, разом вживали спиртне. Після застілля власники помешкання позасинали, а зранку жінка прокинулася і виявила на підлозі бездиханне тіло свого чоловіка. Винаймачів помешкання вже не було, а разом з ними зникли і 1500 євро, майже 1000 доларів США, 7000 гривень, мобільний телефон та золоті прикраси, які були на господарці.

t.me/dkr_npu

Двері до будинку були замкнені ззовні, тож жінка вибралася крізь вікно і покликала на допомогу сусідку, яка викликала поліцію та «швидку».Як констатували медики, причиною смерті потерпілого є отруєння невідомою речовиною.

Поліцейські встановили осіб, які скоїли злочин. Ними в’явилися жителька Київської області та її приятель з Дніпропетровщини. Зловмисників затримано в порядку статті 208 КПК України.

За вказаним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) та частини 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення затриманим підозри та обрання їм міри запобіжного заходу.

Раніше на сайті vikka.ua писали, що злодіїв вдалося затримати у столиці. 31-річний житель Дніпропетровської області вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, його 28-річна подруга – ні.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах з одного із пляжів вивезли причип сміття

Із пляжу «Дакхнівський» комунальники вивезли причип сміття. Про це повідомляє Дирекція парків. За словами комунальників, відвідувачі наскладували там величезні купи...

У Черкасах за місяць народилося 86 немовлят

У квітні в міському пологовому будинку Черкас на світ з'явилося 86 немовлят, з них одна пара – двійнята. Про...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x