НовиниЧеркащинаКума втікача-регіонала Олійника просувають у члени черкаського виконкому

Кума втікача-регіонала Олійника просувають у члени черкаського виконкому

-

- Advertisment -

На сайті мерії з’явилася і вже набрала необхідну для розгляду кількість голосів петиція про обрання до складу виконавчого комітету Черкаської міської ради голови Черкаської обласної спілки ветеранів Афганістану Сергія Якимчука.

Сергій Петрович Якимчук – скандально відомий очільник Черкаського асфальтобетонного заводу (ЧАБЗ), друг, кум і ставленик колишнього мера Черкас, екс-регіонала Володимира Олійника, який наразі переховується в Росії.

Саме за часів керівництва Якимчука Черкаським асфальтобетонним заводом підприємство фактично перейшло до клану Олійника. Як повідомляв "Обозреватель", на підприємство була заведена команда, що складається суцільно з родичів Якимчука: дружини, двоюрідної сестри, сестри, тещі і прийомної дочки.

Тоді Якимчук та його команда намагалися "віджати" ЧАБЗ, захопивши контрольний пакет акцій. До 2007 року, доки Якимчук керував заводом, на підприємстві проводилося безліч обшуків і вилучень документів УБЕЗ, прокуратурою тощо. Врятувати підприємство від повного розкрадання вдалося завдяки екс-меру Сергію Одаричу, який відсторонив Якимчука від посади глави правління ЧАБЗ.

Незважаючи на "темну" біографію кандидата, координаційна рада ветеранських громадських організацій учасників бойових дій та силових структур Черкаської області, а також Черкаська міська спілка ветеранів Афганістану наразі "просувають" його до складу виконкому міськради.

"Вважаємо, що Сергій Якимчук є гідним кандидатом в члени виконавчого комітету Черкаської міської ради, що буде неупереджено, об’єктивно та виключно в правовий спосіб відстоювати інтереси територіальної громади міста Черкаси та ветеранів бойових дій. Дана особа має великий потенціал та беззаперечно справляється у прийнятті управлінських рішень. За своїми плечима має досвід в галузі оборони, житлово-комунального господарства та інфраструктури", – йдеться у петиції.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаська депутатська комісія виявила ймовірну бюджетну фальсифікацію.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x