НовиниЧеркаси«Розмалюй Черкаси»: для дітей переселенців виготовили унікальні розмальовки

«Розмалюй Черкаси»: для дітей переселенців виготовили унікальні розмальовки

-

- Advertisment -
Департамент освіти та гуманітарної політики разом із волонтерами розробив та видав у друк розмальовки із краєвидами Черкас. Альбоми з контурними зображеннями даруватимуть дітям, які разом із батьками покинули свої домівки через російські обстріли та приїхали до нашого міста. Повідомляють у Черкаській міській раді. 
chmr.gov.ua

«Наші освітяни разом із волонтерами створили в Черкасах для переселенців осередки, де вони зможуть знайти прихисток. Там для малечі приготували багато іграшок і цікавинок, – розповідає заступниця міського голови Анастасія Чубіна. – Нам захотілося зробити для них щось більш пам’ятне, аби діти забрали це із собою, і з теплими емоціями згадували наше місто над Дніпром. Так і з’явилася ідея розмальовок. Хочеться, аби у маленьких українців Черкаси асоціювалися з красивими будиночками і пам’ятниками, парками, затишними вулицями, які вони розфарбують на свій смак».

розмальовка Черкаси
chmr.gov.ua

Як розповідають у відділі іміджевих проєктів, уперше книга розмальовок «Рідне місто Черкаси» побачила світ 2016 року у видавництві Юлії Чабаненко. І вже цьогоріч для відродження доброї справи директорка Черкаського обласного художнього музею Ольга Гладун надала ескізи книги фахівцям департаменту освіти та гуманітарної політики. Після ребрендингу поліграфічний центр «306» надрукував перші 200 примірників.

chmr.gov.ua

Оновлені розмальовки роздали в спеціальні дитячі кімнати для переселенців та в Гуманітарний центр Черкаської міської ради.

За потреби, додає Анастасія Чубіна, розмальовку будуть виходити додаткові наклади.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкаській області затопило луги, поля та подвір’я

Підтоплення лугів і полів зафіксували в Черкаському та Золотоніському районах. Також затопило двори і підвали в низці громад. Про...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами. До простору «Затишно space» черкащанки могли прийти разом зі своїми...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x