НовиниЧеркащинаЧеркащанка створює картини й частину заробленого передає для ЗСУ

Черкащанка створює картини й частину заробленого передає для ЗСУ

-

- Advertisment -

Художниця зі Звенигородки Наталія Резніченко, мама двох малюків, пише картини, продає їх і частину виручених коштів (здебільшого 50%) віддає на потреби ЗСУ. Про це пише видання “Вісті Черкащини”.

Про себе жінка розповідає: «Пишу картини, коли діти сплять або коли чоловік має вільний від роботи час, щоб їх бавити. Вночі приходять різні ідеї. Я люблю зображувати в своїх картинах українські традиції, особливо вишиванки та віночки. Кожна україночка на моєму полотні для мене уособлює Україну».

Останнє своє полотно – «Захисниця» (70х50 см, акрил) Наталія присвятила героїчній боротьбі українців за волю й незалежність рідної землі. Наразі воно в продажу, коштує 10 тисяч гривень.

«На створення картини «Захисниця» мене надихнула моя мама, подала ідею, описала образ захисниці зі своєї уяви, вона ніколи не писала картини, і ось так я втілила її уявний образ на полотні», – каже мисткиня.

Наталя живе в Звенигородці. Викладала в Уманській дитячій художній школі. Наразі перебуває в декретній відпустці, виховує 4-річного сина й півторарічну доньку.

Малювати жінка любила з дитинства, відвідувала художню школу, згодом закінчила факультет мистецтв Уманського педуніверситету.

Бере активну участь у художніх проєктах, виставках, конкурсах (Умань, Київ, Іспанія). Захоплюється аквареллю та акрилом. Пише картини також олійними фарбами та пастеллю.

Улюблений жанр художниці – портрет. «Люблю писати портрети, напевне, найбільше я люблю писати саме портрети, передавати позитивні емоції на картині», – каже.

Із доробком художниці можна ознайомитись на її сторінці у фейсбуці. Щоб придбати картину, звертайтесь за номером 068-5290-643. Частина коштів з продажу буде перерахована ЗСУ.

Читайте також: «Укрпошта» шукає автора ескізу для нової патріотичної марки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x