додому Новини Спорт Куди йде бюджет: журналіст розповів, за скільки Бондаренко "купив" міського депутата

Куди йде бюджет: журналіст розповів, за скільки Бондаренко "купив" міського депутата

0

Доки депутати шукають "темні" кошти у проекті бюджету, міський голова Анатолій Бондаренко витрачає чималу суму на утримання депутаточиновника. Про це у Facebook пише черкаський журналіст Вадим Комаров.

"Лише в проекті бюджету для департаменту організаційного забезпечення зайшли 1 мільйон 600 тисяч прихованих "темних" коштів. Крім того, сьогодні ТОП-темою є відсутність коштів на проплату харчування дітей в садочках. А в той же час міський голова Анатолій Бондаренко з метою уникнути імпічменту працевлаштовує, а реально – купує окремих депутатів Черкаської міської ради. Йдеться про депутата Черкаської міської ради Максима Шадловського, під якого Бондаренко спеціально створив додаткову посаду заступника директора департаменту освіти", – зазначає Комаров.

За його словами, "купівля" депутата обходиться містянам у чималу суму.

"З 1 листопада 2017 року заступник директора департаменту освіти, він же депутат Черкаської міської ради Максим Шадловський, фахівець з продажу шампунів, отримав: заробітну плату за листопад 2017 року – 27000 грн; заробітну плату за грудень 2017 року – 23936 грн; матеріальної допомоги – 23000 грн. І все це за рахунок коштів міського бюджету, тобто наших з вами сплачених податків. А разом це становить 73 936 гривень", – наводить цифри журналіст.

Далі справою займаються слідчі Черкаського відділу поліції.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Бондаренко запропонує депутатам "ветеранський" виконком.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version