НовиниКримські підприємства продовжують реєструватись у Черкасах

Кримські підприємства продовжують реєструватись у Черкасах

-

- Advertisment -

В умовах дестабілізації ситуації в АР Крим та місті Севастополь Міністерством доходів і зборів України запроваджено новий механізм, який дозволяє перереєструвати свій бізнес на території будь-якої області чи міста Києва і сплачувати податки та надавати звітність за місцем нової реєстрації. Про це повідомляє ДПІ в Черкаській області.

– На сьогодні 25 кримських юридичних осіб стали платниками м. Черкаси. Серед них – 12 організацій та 13 філій, головні офіси яких вже обліковуються в обласному центрі, – повідомив перший заступник начальника ДПІ у м. Черкасах Дмитро Таран.

Він нагадав, що для офіційного оформлення зміни свого місцезнаходження/місця проживання юридична або фізична особа – підприємець, яка зареєстрована на території АР Крим або м. Севастополя, має звернутись до державного реєстратора реєстраційної служби України в Черкасах у Центрі надання адміністративних послуг (вул. Благовісна, 170, т. 54-05-12). Після отримання відомостей з Єдиного державного реєстру про внесені зміни, ДПІ у м. Черкасах бере на облік таких платників.

– Відтоді підприємці сплачують податки, збори, ЄСВ, подають податкові декларації (звіти, розрахунки) та виконують інші зобов’язання вже за місцем нової реєстрації та у відповідності до діючого законодавства, – зазначив Дмитро Таран.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Внаслідок ДТП у Черкасах автомобіль врізався у стіну будинку – ФОТОФАКТ

У Черкасах на перехресті вулиць Надпільна та Чехова сталася автомобільна аварія. Одна з автівок врізалася у стіну будинку. Повідомляє...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x