НовиниЧеркащинаКрики, бійки та штовханина: як черкасці дотримуються постанови Кабміну...

Крики, бійки та штовханина: як черкасці дотримуються постанови Кабміну про обмеження кількості пасажирів у громадському транспорті

-

- Advertisment -

У Черкасах містяни масово протестують та не дотримуються постанови Кабміну щодо обмеження кількості пасажирів у громадському транспорті до 10 осіб.

Про це на своїй сторінці повідомив помічник міського голови із транспортних питань Павло Мосійчук.

За його словами, у Черкасах не впоралися з транспортною ситуацією. Зокрема, на зупинці ЦДЮТ автобус простоював близько 15 хвилин через те, що дві жінки не могли вирішити хто з них 11-та. На зупинці "Перша міська лікарня" один із пасажирів побив водійку тролейбуса, а в районі "Літака" пасажири побили автобус, на місце викликали поліцію. Окрім цього, у районі "Луначарського" люди перекрили проїзд автобусам.

"Окремий ажіотаж і зразки не зовсім адекватної поведінки особисто я спостерігав серед людей старшого віку, які певне навпаки мали б бути взірцем для молоді. Штовханина, крики для частини з них сьогодні схоже були нормою. На зауваження та інформування щодо обмеження кількості пасажирів ці люди реагували вкрай грубо. Як бачимо, люди виявилися не готові поступатися власними інтересами, не готові бути взаємоввічливими. Водночас психологічний стан працівників транспорту теж на межі", – повідомив Павло Мосійчук.

Він додав, що, враховуючи динаміку збільшення кількості хворих на коронавірус в країні, доцільним кроком у цій ситуації є зупинка роботи громадського транспорту, який працює на регулярних маршрутах. До цього кроку вже прийшли інші міста, зокрема в Бахмуті припинив працювати електротранспорт, припиняє роботу весь транспорт Івано-Франківська та Луцька.

Також розробляються маршрути спеціальних рейсів для працівників підприємств. Окрім закладів медицини заявки на обслуговування спеціальними рейсами вже подали понад 40 підприємств. Зупинення роботи регулярного транспорту і введення спецрейсів для працівників підприємств дасть можливість не наражати на небезпеку працівників транспорту, людей старшого віку та забезпечить довіз на роботу тих, кому це справді потрібно.

"Прошу поставитися з розумінням до обмежень в роботі транспорту та поки не прийнято рішення про відміну регулярного транспорту по можливості діставатися до роботи пішки. За моєю інформацією постраждалою у сутичці з пасажиром виявилася водій тролейбуса, яка не так давно врятувала на перехресті від побоїв молотком водія автомобіля. Ми боремося з невидимим ворогом і лише спільними зусиллями, не ставлячи власне "Я" вище за інших, зможемо перемогти його", – підкреслив Павло Мосійчук.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські тролейбуси перевозитимуть не більше 10 пасажирів одночасно.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x