НовиниЧеркащинаКращими в Суперлізі виявились Марінов та Джеферсон

Кращими в Суперлізі виявились Марінов та Джеферсон

-

- Advertisment -

"Черкаські Мавпи" близько тижня залишилися без ігрової практики. Наступні матчі черкасці проведуть найближчого вікенду, 28-29 жовтня, на півдні України. Паузу у Суперлізі Парі-Матч з хорошими цифрами зустріли лідери черкаського клубу. Зокрема Станімір Марінов нині найкращий у Суперлізі за кількістю здобутих очок за гру. Болгарський захисник у середньому за матч здобуває 19 очок. При цьому у Марінова один із кращих відсотків реалізації триочкових – 44%. Про це повідомляє прес-служба "Черкаських Мавп".

Вражають і показники ще одного черкаського легіонера – Марвіна Джеферсона. Після стартового місяця чемпіонату центровий очолює рейтинг кращих підбираючих Суперліги Парі-Матч. У середньому за гру у американця 8 підбирань, конкуренцію нашому бігмену може скласти хіба що В’ячеслав Петров з "Хіміка" (7.7 підбирань).

Досягнення Джеферсона відзначили і у ФБУ. Марвіна включили у 10-ку кращих гравців місяця за яких відкрито голосування уболівальників. Гравця жовтня визначатимуть завдяки формули з трьома рівноправними складовими: це голосування за MVP тижнів (відповідного місяця) тренерів Суперліги, спільне рішення організаторів та голосування уболівальників на сайті ФБУ.

Як повідомляв сайт vikka.ua, наставник "Черкаських Мавп" отримав звання "Заслуженого тренера України".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У поминальні дні на Черкащині біля кладовищ патрулюватимуть поліцейські

Під час проведення поминальних днів у Черкаській області правоохоронці забезпечуватимуть правопорядок. Зокрема поблизу кладовищ чергуватимуть посилені патрулі. Про це...

На Черкащині встановили пам’ятник білорусу, який загинув за Україну

Пам’ятник на честь білоруського героя, який пожертвував життям за Україну, встановлено у Тальному. Про це повідомляє Тальнівська міська рада...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x