додому Новини Крадій кави з черкаських магазинів може сісти на п'ять років

Крадій кави з черкаських магазинів може сісти на п'ять років

0

До чергової частини Смілянського відділу поліції зателефонував приватний підприємець зі Сміли і повідомив про крадіжку кави з його крамниці, повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Від потерпілого правоохоронці дізналися, що крадіжка відбулася 3 дні тому, а нестачу кавового напою вони виявили тільки, тоді коли проводили переоблік товару.

Переглянувши відео з камер спостереження було встановлено підозрювану особу. Ним виявився раніше судимий 29-річний місцевий житель. Його знайшли на одній із вулиць міста та викликали до поліції. Чоловік не став відпиратися і відразу зізнався у вчиненому. Розповів, що не працює і в такий спосіб заробляє на прожиття. Каву з крамниці легко вкрасти і на неї є попит. В ході слідства було доведено, що підозрюваний причетний ще до семи крадіжок кави з крамниць міста.

За фактами крадіжки Смілянським відділом поліції відкрито ряд кримінальних. Затриманому обрана міра запобіжного заходу – тримання під вартою. За вчинене чоловіку загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомляв сайт vikka.ua, серійному крадієві з Черкащини світить тюремний строк.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version