НовиниЧеркащинаКП "ЧЕЛУАШ" попрощається із постачальником, якщо за його послуги...

КП "ЧЕЛУАШ" попрощається із постачальником, якщо за його послуги було переплачено кошти

-

- Advertisment -

У КП "ЧЕЛУАШ" готові розірвати договір із постачальником, якщо за його послуги було переплачено кошти. Про це повідомив директор комунального підприємства Олексій Мельник.

"Працівники багато років не мали нормальної змоги помити руки, прийняти душ або сходити в туалет на території підприємства. Більше того, взимку через відсутність системи опалення люди були змушені постійно знаходитися у верхньому одязі, тому що отопити таке приміщення електрообігрівачами було неможливо. Зважаючи на складність роботи, яку працівники підприємства виконують щоденно, створити для них елементарні умови було вкрай необхідно. Ще за минулого керівництва комунального підприємства були виділені кошти на відновлення системи опалення. Однак у проекті чомусь не було вказано про вирішення й інших наболілих проблем для працівників – встановлення туалету, душу, рукомийників. Тому було прийнято рішення виділити ще 110 тисяч гривень на ці потреби. Зокрема, передбачено повну реконструкцію туалетів на першому поверсі приміщення КП із новими змішувачами, підведенням води, встановленням бойлерів та душової кабіни (з врахуванням устаткування та монтажу). А підрядник вважав, що ці кошти тільки за бойлери. Тож ми домовилися, або він виконує всі умови (виходячи з виробничої потреби підприємства) або ми пишемо лист на розірвання договору", – зазначив Олексій Мельник.

На території комунального підприємства вже встановлено три бойлера: один на 200 літрів (в душових для працівників), другий на 200 літрів (з розводкою на три поверхи), третій на 100 літрів (в ремонтній зоні). Також зроблено повну заміну змішувачів, розводку труб, монтаж, а також туалет на першому поверсі (встановлено унітаз, рукомийник і нові змішувачі для нього). Більше того, працівники вже щоденно користуються цим устаткуванням.

За словами директора КП, аби прибрати всі спекуляції щодо переплати комунальним підприємством, вже було направлено звернення в черкаську торгово-промислову палату для отримання об’єктивної інформації щодо ринкової вартості таких товарів та робіт.

"Вже незабаром ми маємо отримати професійний висновок спеціалістів. І якщо у підсумку ми дійсно переплатили, КП "ЧЕЛУАШ" негайно звернеться до суду про визнання договору із постачальником недійсним із подальшим поверненням сплачених коштів на підприємство. А загалом в цій ситуації казати про нераціональне використання бюджетних коштів вважаю, що недоречно ", – повідомив Мельник.

Як повідомляв сайт vikka.ua, СБУ спіймала черкаських комунальників на грошових махінаціях.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Каневі зросте вартість проїзду в громадському транспорті

Вартість проїзду в міських автобусах зросте в Каневі з 1 травня. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Вартість проїзду...

Табурець показав наслідки ракетного удару по Смілі (ФОТО)

Нині триває ліквідація наслідків ракетної атаки по Смілі. Нагадаємо, зранку ворог вдарив по околицях міста з «Іскандеру». «Спершу про потерпілих....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x