додому Новини Коваленко здійснила в Слов’янську дитячу мрію та привезла врятоване кошеня

Коваленко здійснила в Слов’янську дитячу мрію та привезла врятоване кошеня

0

Зі Слов’янська повернулися черкасці, які відвезли на Схід 7 тонн гуманітарної допомоги. Про це пише на своїй сторінці в соцмережі Facebook голова облради Валентина Коваленко, яка разом із представниками громадських організацій супроводжувала цінний вантаж на Донеччину. За її словами, на Донбасі йде справжня війна, а військові живуть у жахливих умовах. На блокпостах чоловіки відмовлялися від харчів і просили передати їх місцевому населенню.

– Мене вразило, що за продуктами прийшли здорові хлопці й чоловіки, які сидять вдома й чекають на гуманітарну допомогу замість того, щоб іти на блокпости й захищати Україну, а жінки брали з наших рук їжу й плакали. Привезла зі Сходу кілька трофеїв: гільзу від снаряда, російський патрон і помаранчеве кошеня, яке з-під розбомбленого моста витягнув наш військовий. Здійснила дитячу мрію – покаталася на БТРі, – пише Коваленко.

Також вона додає, що й надалі допомагатиме військовим на Сході та спонукатиме до цього інших, бо одного патріотизму для перемоги над зовнішнім ворогом замало.

Фото: Facebook/Валентина Коваленко

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version