додому Новини Черкащина Котики бажатимуть черкащанам гарного дня

Котики бажатимуть черкащанам гарного дня

0

Унікальний благодійний проект до Міжнародного дня безпритульних тварин стартував у Черкасах.

"Не кожна людина, що переказує кошти на благодійність, має час і можливість відвідати тваринку, яку волонтери забрали з вулиці і для допомоги якій збирали кошти – і пережити ту радість і піднесення, які відчуваєш, коли бачиш дивовижне перетворення занедбаного вуличного котика на щасливого здорового красеня. А ми хочемо відразу дарувати людям позитивні емоції, добро – за їх добрий вчинок. І водночас хочемо зробити благодійність легкою і приємною для тих, хто досі не допомагав нікому. Так виник благодійний проект "Наповни мисочку – нагодуй кішечку", – розповідає президент Черкаського обласного благодійного фонду "Життя" Оксана Савіцька.

За словами організаторки, у черкаських кафе будуть встановлені таблички із котиком, що сумно чекає обіду біля пустої мисочки, та QR-кодом, що дає можливість миттєвого переказу з мобільного телефону 20 гривень: саме стільки потрібно, аби забезпечити 1 ситий день для 1 бездомного котика.

Усі кошти буде спрямовано на харчування тваринок, забраних з вулиць, що проходять лікування, вакцинацію та чекають нового дому на соціальній перетримці у ветклініці або на волонтерських перетримках.

Черкащани, які забажають переказати котикам кошти на обід, отримають на телефон сердечне побажання гарного дня і побачать, як їх внесок допоміг наповнити мисочку котика. Перші такі таблички можна побачити у креативному кафе на вул. Шевченка, 352.

"Прототипом котика на табличці стало руде кошеня Най, дізнатися історію якого (і, виявити бажання забрати котика) можна через фейсбук-сторінку БФ "Життя". Час від часу ми будемо міняти картинку, акцентуючи увагу на оригінальності та красі тваринок, яким зараз найбільше потрібен дім", – зазначила Оксана Савіцька.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах зоозахисники та рятувальники створили соціальний проект.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version