додому Новини Кошенята та цуценята не повернуться на площу у середмісті Черкас

Кошенята та цуценята не повернуться на площу у середмісті Черкас

0

У міськраді дали відповідь зоозахисникам на їхню петицію, яка набрала більше необхідних 250 голосів. Волонтери просили дозволити їм знову повернутися на площу біля ЦДЮТ, де вони раніше прилаштовували цуценят і кошенят з міського притулку. Нагадаємо, зоозахисникам заборонили там ставати у межах заходів боротьби зі стихійною торгівлею.

"Управлінням інспектування були враховано право на мирні зібрання, і як альтернативне місце для проведення акцій було запропоновано вхід у паркові зони у вихідні та святкові дні та розміщення вольєрів на розі вул. Благовісної та Смілянської (парна сторона). Крім того, протягом 2016-2017 років проводиться реконструкція площі перед ПНЗ "ЦДЮТ": укладання тротуарної плитки, демонтаж тимчасових споруд. Повернення вольєрів та кліток на площу перед ЦДЮТ призведе до повернення на площу стихійних торгівців та зведе на нівець проведену роботу", – йдеться у відповіді.

Зважаючи на вищевикладене структурними підрозділами виконавчого комітету Черкаської міської ради підготовлено проект рішення Черкаської міської ради з проханням не підтримати електронну петицію волонтерів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський притулок шукає домівку для милої киці.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version