додому Новини Користувачі "Волі" отримали швидкісний доступ до сайту "ВІККА"

Користувачі "Волі" отримали швидкісний доступ до сайту "ВІККА"

0

Лідер ринку цифрових розваг компанія ВОЛЯ започаткувала в Черкасах ініціативу "Спробуй максимум швидкості з українськими сайтами!". Всі інтернет-користувачі компанії, незалежно від свого тарифного плану, отримали доступ до тисячі популярних українських сайтів зі швидкістю до 100 Мбіт/с. Ініціативу ВОЛІ підтримали рейтингові черкаські інтернет-видання: "ВІККА", "Вчасно", "Прочерк" та "Вечірні Черкаси".

Добірка черкаських сайтів із місцевими новинами та цікавинками, швидкість доступу до яких сягатиме 100 Мбіт/с, доповнюватиметься.

"ВОЛЯ суттєво поліпшила якість ізбільшила швидкість доступу в Інтернет в Черкасах. І тепер ми пропонуємо жителям міста відчути всі переваги максимально високої швидкості в українському сегменті Всесвітньої мережі. Фахівці компанії вибрали для інноваційного проекту провідні вітчизняні інтернет-ресурси, які найчастіше відвідують абоненти Черкас: сайти новин і телекомпаній, електронні версії популярних друкованих видань, інтернет-магазини соціальні мережі та ін. І, звичайно ж, у переліку популярні місцеві ресурси − наші партнери. Компанія дасть високошвидкісний доступ і до інших цікавих сайтів області. Очікуємо заявок від їхніх засновників та редакторів, готові підтримати й інші українські сайти",− говорить директор Черкаської філії компанії ВОЛЯ Микола Громов.

Заявки на прискорення до 100 Мбіт/с доступу до черкаських інтернет-ресурсів приймаються на адресу abonents@volia.com.

Реалізація ініціативи стала можливою завдяки потужній телекомунікаційній мережі компанії ВОЛЯ в Черкасах і впровадженню новітніх технологій.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version