НовиниЧеркащинаКонкурси, майстер-класи та частування: у Черкасах готуються до святкування...

Конкурси, майстер-класи та частування: у Черкасах готуються до святкування Івана Купала

-

- Advertisment -

"Party для дітей" та "Купальські вечори", у Черкасах вже 6 липня традиційно відсвяткують Івана Купала. Цього року відбудуться два свята – для дітей та дорослих. Про це повідомляє прес-служба КП "Дирекція парків".

Так, вже о 12:00 у Сосновому Бору стартує "Party для дітей". На них чекає: майстер-клас з вінкоплетіння, конкурс на кращий віночок, анімаційно-розважальна програма з Мавкою та Русалкою, конкурс "Довга коса – купальська краса", квест "Знайди квітку папороті", водіння хороводу та пускання купальських віночків. Також для діток буде безкоштовно проводитися розпис гіпсових фігур, аквагрим та стрибки на батуті. Усі учасники отримають цікаві призи, подарунки та почастуються смачним морозивом.

Вже о 16:00 у парку "Перемога" святкуватимуть "Купальські вечори". У програмі: обрядово-розважальна програма "Купальські вечори", виступ черкаських колективів та солістів, конкурс боді-арту, конкурс "Довга коса – довга краса", конкурс на кращий віночок, майстер-клас з вінкоплетіння, битва фарбами Холлі "Color Day", анімаційно-розважальна програма за участі міфічних персонажів: Мавки, Водяного та Русалки та квест-гра знайди квітку папороті.

Усі Івани та Іванки отримають подарунки. Святкова страва – "Вареник в сметані". Окрім того на усіх чекає показ українського вбрання та виставка-ярмарок виробів ручної роботи. Усі учасники разом прикрашатимуть Марену, запалять вогнище та водитимуть хоровод біля купальського багаття. На гостей чекає святковий феєрверк.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах вперше провели фестиваль графіті.

Ми не набридаємо. У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x