НовиниКончина звільнили з прокуратури

Кончина звільнили з прокуратури

-

- Advertisment -

Максима Кончина звільнили з посади заступника прокурора Черкаської області. Із 3 березня він більше не працює в обласній прокуратурі.

Про це кореспонденту vikka.ua повідомила прес-секретар Черкаської обласної прокуратури Вікторія Скорикова.

Кончина звільнили наказом Генерального прокурора України із займаної посади у зв’язку з виходом на пенсію за власним бажанням.

В органах прокуратури він працював з травня 2000 року. Свою трудову діяльність розпочав на посадах виконувача обов’язків старшого слідчого та старшого слідчого прокуратури Соснівського району м. Черкаси.

У подальшому працював старшим помічником прокурора Соснівського району м. Черкаси, прокурором відділу нагляду за розслідуванням кримінальних справ слідчими органів прокуратури управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство прокуратури Черкаської області, заступником прокурора Соснівського району м. Черкаси.

З жовтня 2004 по квітень 2014 року очолював Смілянську міжрайонну прокуратуру.

На посаду заступника прокурора Черкаської області Кончина призначив в. о. Генерального прокурора України Олег Махніцький 3 квітня 2014 року.

Нагадаємо, вчора міська рада вшосте не проголосувала за надання земельних ділянок у власність та в оренду колишньому заступнику прокурора Черкаської області Максиму Кончину.

Як повідомляла vikka.ua раніше, в кінці минулого року черкаські активісти навідалися до прокурорського житла, що розташоване в районі Соснівки. Вони були вражені маєтком тодішнього прокурора.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Пішов із життя відомий черкаський тренер

Пішов із життя видатний тренер-викладач із боксу Віктор Андрійович Кіхтенко, який присвятив своє життя розвитку цієї спортивної галузі. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x